Partick Bus Station

  • Client
    Trueform
  • Site
    Glasgow

PROJECT DESIGN

Due to a recent increase in bus passengers, the Partick Bus Station in Glasgow has been completely renovated to help make it more accessible to the whole community. The new features include improved security with CCTV and LED lighting, high kerbs providing easier bus entry for wheelchair users, and high quality shelters to protect passengers from all types of weather.

Having worked on previous projects for Trueform, Design4Structures were tasked with designing and detailing the frame of the bus stop and its connections. Using modern technology, the new station will bring about a more efficient travel service for its users. We have appreciated the opportunity to work alongside another innovative and forward thinking company.