Residential Renovation

A look back at Lindon Court, a residential renovation in Berkhamsted.

Here’s a look back at Lindon Court, a residential renovation in Berkhamsted, where we collaborated with architects, Atelier Architecture and Design, on a contemporary design to help improve the living spaces for the homeowners. D4S were responsible for the structural design and detail of the new kitchen and living area, comprising an exposed steel box frame columns and external zinc cladding with full height glazing to a very high level of detail.

The project also included a side extension to create a new utility room and internal alterations to the existing structure. Overall, the new changes have brought a much more open and lighter area for the family.

From small to big projects, new or old, it’s always a pleasure to work on creating, extending and altering buildings, no matter where in the world.

Images: Atelier Architecture + Design Ltd

 

 

DSC00521 Large 2

IMG 3950

IMG 3946

DSC00525 Edit Large2

IMG 3948

< BACK TO NEWS MENU